divendres, 3 de desembre del 2010

Propostes per als partits polítics

Davant la proximitat de les properes eleccions autonòmiques, des de l'associació us animam a que ens faceu arribar les vostres propostes per lliurar-les a tots els partits polítics. Així sabran què volem els sardiners i ho podran tenir en compte a l'hora d'elaborar el seu programa electoral.
D'aquesta forma podrem conèixer la sensibilitat de cada partit envers el nostre poble.

Per fer-nos arribar les propostes podeu fer servir l'adreça de correu avsonsardina@mallorcaweb.net, afegir comentaris a aquesta notícia o bé deixar-les a la merceria Esperança.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Que exposin clarament la seva postura davant un possible segon cinturó.

Anònim ha dit...

Estic amb el comentari primer, es necessari que expliquin clarament la seva postura, el tema es molt seriós i hem de saber a que juga cada partit, encara que d'algun per el seu passat ens ho imaginam.

Anònim ha dit...

Relacionant amb el comentari anterior: heu vist el projecte que va presentar el consell insular dia 26.01.11,
com afectara aixo a la nostra barriada i a la ciutat en general?
Tenen la barra de dir-li VIA CONNECTORA, quan en realitat es tracte d'una AUTOPISTA AMB MAJÚSCULES.

Anònim ha dit...

Sabíeu que la construccio d'aquesta macroautopista suposa l'expropiacio i enderroc de cases dels nostres veïnats?
Al cami dels reis totes les cases van a terra i al cami dels lleonets
tambe hi ha afectats per expropiació de terrenys o vivendes.
Alguns d'aquests afectats son socis i indiscutiblement sardiners, hauríem de donar-los suport.
FEIM POBLE.

Anònim ha dit...

QUINA PASSADA NO EN SABÍEM RES DE QUE AIXÒ SUPOSAVA AQUESTA BARBARITAT D'EXPROPIACIONS, SI QUE ES VERA SON ELS NOSTRES VEÏNATS, QUALQUE COSA HAUREM DE FER.
PER ALTRA BANDA NO ES TRACTA NOMES QUE AFECTI DE TAN D'APROP A PERSONES DEL POBLE, CREIEU NECESSARI QUE S'HAGIN DE CONSTRUIR RODONES I AUTOPISTES D'AQUESTA MAGNITUD?
NO HAURÍEM D'EXIGIR UN CANVI EN EL MODEL DE MOBILITAT QUE VOLEM?

Anònim ha dit...

lo que volen fer la denominada VIa connectora es un atemptat al medio ambient i a la nostra barriada que crec que no te cap problema de transit tan greu i si se va poder aturar una vegada em de lluitar per la segona es tan necesari ampliar les carreteres ????

Anònim ha dit...

Los vecinos de Lleonets y de Camí dels Reis nos sentimos parte de Son Sardina y nos gustaría sentirnos respaldados ante la que se avecina con la via connectora.
Creo que desde esta asociación ya se han dado muestras de lo bien que se pueden hacer las cosas para protestar y plantear una oposición sería ante barbaridades tan en contra del medio ambiente.
La AAVV de Son Sardina es conocida por apoyar modelos de movilidad racionales y de respeto al medio ambiente. No nos dejéis solos, por favor. Vía Conectora Així NO.

Anònim ha dit...

Ëstic molt d'acord amb tots els comentaris que s'han deixat, hem d'evitar de qualque manera que aquesta barbaritat que des del consell ens han presentat es dugui a terme.

Anònim ha dit...

Aquest del consell s'han tornat bollets, a on es pensen que vivim a Manhatan, els haurem de fer veure com d'equivocats estan.

Anònim ha dit...

VIA CONNECTORA AIXÍ: NO

Anònim ha dit...

Apoyemos a nuestros vecinos ante lo exagerado de las obras propuestas. Sus hijos van con los nuestros al colegio. No los dejemos solos.
Realmente, ¿es necesario una autovía con velocidades superiores a 100 Kms?

Anònim ha dit...

Llevo toda la vida viviendo en camino de reyes, mi casa la construyó mi padre con sus propias manos, junto a mi madre. Ahora una serie de políticos han decidido derribarla de un plumazo, sin dar alternativa alguna.

Os pido por favor vuestro apoyo, necesitamos ser cuantos más mejor, debemos de luchar unidos. Yo lucharé hasta el final, no puedo permitir que nos atropellen de esta manera.