dilluns, 10 de març del 2014

Resum de la feina feta i la que queda per fer

Tenim a punt la publicació d'un estudi històric de Son Sardina i els seus valors patrimonials, culturals i paisatgístics que justifiqui científicament la seva preservació. 

A proposta nostra s'ha fet la reforma del trànsit dins Son Sardina, amb la construcció de l'aparcament a Ca Ses Marietes, permet fer compatibles: el passeig a peu i en bicicleta en seguretat i tranquil·litat.

Hem lluitat per la no construcció del segon cinturó i sí a la posada en marxa d'alternatives adients. (Participació a l’estudi de mobilitat del Consell) 

Hem donat suport a la ja institucionalitzada comissió de festes. Com també a altres realitats del nostre poble: Geganters, Ball de bot, Xeremiers i flabiolers. 

Hem lluitat per la biblioteca.

Vàrem posar en marxa un pla pilot a Palma de recollida del fems porta a porta. L'actual majoria de l'Ajuntament l'ha tirat pel terra.
 
Cal potenciar el centre cultural (mal anomenat casal de barri).

Cal vetllar per la protecció i preservació del caràcter del nostre poble i del seu entorn.

Cal fer el seguiment perquè el projecte ja redactat per l'Ajuntament al camí Pere Sanz Garau es faci realitat, és necessari per la seguretat dels vianants i ciclistes.

Cal seguir el nou pla director de residus a fi de lluitar per tancar la dos forns de la incineradora de Son Reus, l'any 2017 i així no dur més fems de fora.

TASQUES DE REPRESENTACIÓ A:

-La comissió de vigilància ambiental a les instal·lacions de la incineradora.

-La Federació d'Associacions de Veïnats de Palma.

-La Plataforma contra la incineració de residus.

-La Junta Territorial del Districte Nord (Ajuntament de Palma)


Associació de veïnats de Son Sardina