dijous, 2 de febrer del 2012

Recollida de fems porta a porta

L'associació s'ha assabentat a través de diversos mitjans que EMAYA deixarà de dur a terme la recollida porta a porta al nostre poble. EMAYA ha convocat una reunió amb l'associació i suposam que serà per parlar del tema, ja que a hores d'ara encara no tenim cap comunicat oficial.

La retirada del porta a porta implicarà el retorn dels contenidors al poble i de les males olors que emeten. Serà un clar retrocés en la nostra qualitat de vida del nostre poble.

Ens agradaria que ens féssiu arribar la vostra opinió a través del correu avsonsardina@mallorcaweb.net o votant a l'enquesta que trobareu en aquest bloc.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que no podemos consentir esta nueva agresión a los avances mediambientales y de la viada diaria del pueblo, ahora esta precioso. En todos los pueblos lo hacen y los alcaldes del PP no lo van a quitar. Espero que no dejemos de sacar la basura y hacerles saber que no pensamos aceptar la retirada del sistema.

Anònim ha dit...

Bones ara que ens hem avesat no podem deixar que ens llevin el bon fer amb la recollida de fems. Podem trobar la manera de que surtin les despeses inferiors, per exemple un camió bicompartit a altres coses. Els polítics que estan al front que venguin al poble i que ho expliquin que donin la cara davant tothom no davant l'associació. Per cert de l'autobus que sebem.

Anònim ha dit...

Aquests Pperos no volien que els sociatas ens rebaixassin la taxa per el be que ho feiem i ara que són el govern tot a la Puta merda, quina guarda soc Pitjors que una plaga.